wat bied DJTim

 

Wat bied DJTim

DjTim verzorgt een gehele drive in show dit houd in een licht en geluid show.

DjTim maakt er altijd een feestje van met de lichtshow die mooi aansluit op de muziek. Ook speelt djTim in op het feestende publiek en zal hij het zo leuk mogelijk maken voor de feestgangers.

Zie bij media de foto’s en filmpjes die laten zien hoe het er ongeveer uit kan komen te zien. Onder he kopje apparatuur bij media staan ook een paar voorbeelden voor de set up. Wij kunnen van uw woonkamer een club maken!

DjTim is in te huren voor alle evenementen bijv.: sweet 16, huis feesten, verjaardagen, kinderfeesten, festivals, bruiloften, schoolfeesten en nog veel meer.

Ik ( DJTim ) doe er alles aan om u een super evenement te bezorgen. Ik vind het werk als entertainer het leukste wat er is ik ben namelijk niet alleen de dj voor de mensen maar daarnaast verzorg ik ook het vj gedeelte ( het gedeelte van het licht ) en ik doe er alles aan om het feestende publiek de tijd van hun leven te geven. En daarom is mijn motto: als je iets doet doe het dan goed!

DJTim

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen ga dan naar de contact pagina.